06.07.2012

HAGEVANDRINGER!


 Ja folkens - da er det tid for hagevandring igjen, og også i år et det flere nye hager å ta turen innom.. bare se her:
Onsdag 11. juli, kl. 18.00
-          Magnhilds hage i Bergveien 17A. Hagen er 20 år gammel og bygget opp fra ingenting til en frodig hage med busker, trær og blomsterbed. Det blir enkel servering. På gården er det plass til 4-5 biler, men det er også mulighet til å parkere ved Comfort-butikken rett nedenfor.

Onsdag 18. juli, kl. 18.00
-          Tore og Britts hage i Hagebyveien 42. Dette er en bratt hage, men det er utrolig hva eierne har klart å få ut av det. Her finnes mange gode ideer til hvordan man lager en hage i en skråning. Det serveres kaffe og litt å bite i. Parkering i innkjørsel eller på motsatt side av veien.

Onsdag 25. juli, kl. 18.00
-          Olgas hage i Hagebyveien 72. Hagen er meget blomsterrik og har stor variasjon. I denne hagen finner du en plantesamlende estetiker. Her finnes hage hele veien rundt huset og om du går forbi på veien kan du glede deg over flotte skråninger med bed rundt hele hjørnet. Det blir servert kaffe og kake. Parkerings langs veien.

Onsdag 1. august, kl. 18.00
-           Elbjørgs hage i Gabbroveien 17. En godt voksen rekkehushage med sol, utsikt og mange flotte trær. Her finnes mange flotte bed for både sol og skygge. Det blir servert kaffe og kaker. Parkeringsplass nedenfor hagen.

Onsdag 8. august, kl. 18.00
-          Rekkehushage i Trondenesvein 54 A og B. Ingeborg og Svein i A og Edith og Kåre i B har noe som sjeldent en flott opparbeidet rekkehushage. Vanligvis ser vi jo ofte at bare et fåtall av hager rundt flerbolighus er eid av hagefolk, men her har alle beboerne hatt like stor interesse for hage i alle år. Nå håper vi bare at flesteparten av buskene skal blomstre til hagevandringen. Parkering langs veien.

Onsdag 15. august, kl. 18.00
-          Stiftgårdshagen på Trondenes. Det var dugnad i juni og nå er det på tide å få planter i bedene. Har du gammeldagse ”bestemorstauder” hjemme? Ta gjerne med en bit eller en frøplante til Trondenes. Vi håper å få fylt bedene langs veggen med flotte planter. Det blir servert kaffe, kaker og suppe.

På alle hagevandringene kan du ta med deg planter du har til overs for å bytte med andre eller selge for en billig penge.

Harstad hagelag ønsker alle velkommen til hagevandringer med fine opplevelser og gode hagesamtaler. Husk å legge ”ugressbrillene” igjen hjemme. J

Ingen kommentarer: