28.06.2012

1000 ÅPNE HAGER!!

Spennende - ikke sant? Og 12.august er dagen med stor D.. da har ALLE mulighet til å vise frem sin hage - og bare tenk så mange flotte hager som fins her i Norge..
"Men MIN hage er jo ikke god nok", tenker du kanskje? Tull og tøv!! Selvfølgelig er den det..det finnes ikke noen standard eller fasit-svar for hvordan en hage skal se ut.. det hele ligger i personlig smak og øyet som ser.. så hiv deg rundt nå, og meld deg på til 1000 åpne hager den 12.august.. vet du ikke hvordan du gjør det, kan du ta kontakt med hagelaget så hjelper vi deg gjerne.

NYTT AV ÅRET: Hageselskapet samarbeider med MAJOBO (MAt og JOrd der du BOr ) for å sette søkelyset på økologiske kjøkkenhager og kortreist mat. Så - om du har en økologisk kjøkkenhage du vil delta med, kan du markere det inne på det aktuelle prosjektet i din profil på 1000 åpne hager..

Så folkens - dette høres vel spennende ut - eller hva? Så ikke vær blyge nå, men meld på hagen din så andre kan komme innom å se hvordan du har det.. det kreves ikke noe annet av deg, enn at du er der og tar imot de som måtte komme for å ta en titt..

Ingen kommentarer: