26.02.2012

...OG VINNEREN ER.....

I går - lørdag - var det årsmøte/fylkesrådsmøte i Bardufoss, og Harstad hagelag hadde selvfølgelig representanter der. Det var et trivelig møte, med både foredrag og kurs - for ikke å snakke om den sosiale delen, med kaffekos, loddsalg og utdeling av påskjønnelser og premier. En av premiene var utdeling av gave til årets hagelag her nord - som ble HAGESELSKAPET STORSTEINNES!


Hagelaget som vant hadde sendt tre flotte damer for å representere seg... et stort gratulerer til dem og laget demmes =)

Men nå et lite tilbakehopp til det sosiale ved sånne sammenkomster som dette.. Jeg syns det er ganske viktig å poengtere nettopp det.. syns ikke dere også det er trivelig å kunne dele interesse og erfaringer med andre som brenner for akkurat det samme som dere? Det er i hvertfall et STORT pluss har jeg funnet ut etter at jeg meldte meg inn..så derfor vil jeg anbefale på det sterkeste å melde dere inn i det lokale hagelaget dere tilhører - det kan ikke gi noe annet enn mange positive fordeler.. ;)

22.02.2012

SÅ LANGT - ALT VEL...men hva nå?

Da er årets første hagelag-møte over, og vi hadde en utrolig kjempefin kveld med mye inspirasjon, latter og moro.. anbefaler virkelig flere å komme neste gang..som blir i mars.. mer info kommer etter hvert - så følg med på bloggen vår ;)

Og angående bloggen - vi prøver nå å skulle få til mer jevnlige oppdateringer her om ting & tang - men så er spørsmålet HVA? Vi vil veldig gjerne ha tilbakemeldinger om hva dere kunne tenke dere å se og lese om her inne.. Det ligger flere linker på høyre side med diverse bilder og annet stoff, og det vil fremdeles bli lagt ut bilder fra møter og tilstelninger vi er på - men målet nå er å prøve å gjøre bloggen mer attraktiv så dere lesere vil bruke den ofte og anbefale den videre. Så derfor - KOM MED FORSLAG!!!!

17.02.2012

VELKOMMEN TIL NYTT HAGEÅR!

Hei og velkommen til et nytt hage-år i 2012...et år vi håper vil bli både innholdsrikt og ikke minst lærerikt for alle våre hagevenner.

Styret i Harstad Hagelag har mye spennende å by på for året som kommer. Det jobbes fortløpende med den nye aktivitetskalenderen, som vil bli lagt ut på siden så snart den er klar. 

Årets første hagelag-møte blir holdt på Harstad bibliotek tirsdag 21. februar kl. 19.00. Da kommer Rolf Irgens for å holde foredrag med temaet "Inspirasjon til nytt hageår"... er nok mye spennende å se og lære der 
Det vil bli salg av kaffe og kaker i pausen, og møtet avsluttes med en liten, uformell hagequiz.

Alle er hjertelig velkomne - du trenger IKKE vær medlem for å hygge deg sammen med oss..

Program for kvelden: