27.09.2006

Urtemøtet


Det var en trivelig kveld i går. Velduftende urter og entusiastiske foredragsholdere fikk folk til å hygge seg langt ut over kvelden. Takk for deltakelsen - send gjerne tilbakemeldinger som kommentar på denne siden.
Neste år kommer vi tilbake med et skikkelig matlagingskurs med urter i praksis, ikke bare teori.
Hilsen oss i styret i Harstad hagelag

21.09.2006

Agromarin i media!

Noen av oss har prøvd Agromarin som gjødsel til grønnsaker og andre planter i hagen i år. Jeg fikk en epost fra Thorbjørn Kristensen nylig, som gjør oppmerksom på at Astrid Brekken, journalist/programleiar i NRK P2 Faktaredaksjonen, har laget et program om Agromarins oppsiktsvekkende resultater for smak, holdbarhet og næringsinnhold i grønnsaker.

Programmet henvender seg til de lyttere som setter spørsmålstegn ved dagens grønnsakskvalitet, og som er opptatt av kosthold og egen helse.

Programmet ble sendt på NRK P2 søndag 17. sept kl 8:30, og sendes i reprise torsdag 21. sept kl 14:30.

Programmet kan du også høre på NRK nettradio, der det ligger i opptak under programmet På livet laus.

13.09.2006

Urter til matbruk og husbruk


Det blir hagemøte om urter tirsdag 26. september kl 1930 på Harstad bibliotek. Hovedvekt blir nok lagt på urter til matbruk, men vi kan også diskutere og utveksle "kjerringråd" om annet bruk. Det vil bli foredrag ved Svein Erik Bonnier og Harald Bjørn Gideonsen, og salg av urteplanter fra Rå. Det blir et duftende og smakelig møte!